• Black Facebook Icon
 

​Navigatørenes motto: Kjenne Kristus, gjøre ham kjent og hjelpe andre å gjøre det samme!

I Munchsgate 9, midt i Oslo sentrum, ligger det et litt annerledes kollektiv. Her bor syv studenter som vil noe mer enn bare å bo sammen. Vi ønsker at kollektivet skal være et godt hjem og et oppbyggelig fellesskap hvor den enkelte både blir utfordret og inspirert på en god måte. Det settes av kollektiv-kvelder for å styrke det sosiale og åndelige fellesskapet, og på noen av kveldene blir det besøk med undervisning i spennende tema.

 

​Les her så får du vite mer om kollektivet 

 
 

Torkild om å bo i kollektivet

Å bo i Navigatørenes kollektiv har vært veldig flott. For meg har det vært et godt felleskap hvor vi bryr oss om hverandre i den travle studiehverdagen. I tillegg til flotte rom og fellesarealer, midt i Oslo sentrum, er det felleskapet som har betydd mest for meg. Kollektivkvelder rundt Guds ord har vært flotte pusterom hverdagen. Jeg synes også at kollektivet har vært en åpen plass å invitere venner og arrangere sammenkomster av alle slag - alt fra filmkvelder til middagsbesøk.  Det er stort kjøkken og stue så det er alltid plass til en til rundt middagsbordet!

 

Vil du bo her?

 

Er du student i Oslo mellom 19 og 25 år og synes at dette høres interessant ut? Da kan du laste ned søknadsskjemaet her, og sende utfylt skjema til post@navigatorene.no. 

Har du spørsmål? Send gjerne en mail eller ta kontakt med

Kasper Tangen på tlf: 97960518

Telefon: 22 98 15 15

post@navigatorene.no

 

Postboks 6920 St. Olavs plass, 0130 Oslo

Besøksadresse:
Munchs gate 9
0165 Oslo

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now